Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk mondtátok

Különleges ízek, barátságos arcok, csodás energiák - ez a tunki-tunki. Mindenkinek a legnagyobb szeretettel és szívből ajánlom Kinga barátnőm varázslatos kencéit - kenyérre, tésztára, rizsre, töltelékként burekászba, nyers zöldségekkel tunkizva, vagy csak úgy magában, titokban a hűtő előtt, késő éjszaka.
Steiner Kristóf

 

Úgy gondolom, jelenleg Magyarországon ez a tökéletes vegán szendvicskrém! De a legjobb az egészben, hogy egyes terméktípust nem csak szendvicsre lehet alkalmazni, hanem jó pár főtt vagy nyers ételhez is. Az összetevők között nincs káros és/vagy felesleges anyag, így bátran ajánlom én is mindenkinek.
Varga Balázs - Táplálkozási szakértő

 

Fincsi és egészséges! Először vásároltam de nem utoljára! 10 éves keresztfiam a kóstolók után kijelentette, hogy ő vegán lesz.
Györgyi

 

WOW! Eszméletlenül finom, intenzív ízek a hasonló ipari termékekben megszokott gyanús összetevők nélkül. Csak így tovább!
Zsolt

 

Nincsenek szavak, egyszerűen rajongója lettem a tunkiknak Kezdő vegánként kitévedtem a piacra, ahol Kinga olyan kedvesen és barátságosan ajánlgatta és kóstoltatta a kencéket, hogy azóta a rabja vagyok az összesnek. Hatalmas gratula érte, főleg most, vizsgaidőszakban a hosszú tanulások mellé egy kis nasival nagyon nagy segítség a Tunki
Anna

 

Mindegyik tunki-tunki nagyon finom, a kedvenceim. Mivel mindenmentesek, felbontás után nem állnak el sokáig, de ez sosem probléma, mert nálam már a sarokig sem szokták kibírni  Ők az egyik olyan biztos pont, akiknél biztosan vásárolok a vegan fesztiválokon, ha törik, ha szakad  Nem utolsó sorban a kiszolgálás és figyelem, amit kapunk náluk is kiemelkedő!
Viki

 

Ma a Vegan Sunday Marketen találkoztam életemben először a termékekkel, ahol ki is próbáltunk párat. Mindenkinek szívből tudom ajánlani a salsa szószukat!
Bogi

 

Harmónikus, friss íze miatt tökéletes uzsonna gyerekeknek is! Imádjuk!
Szilvi

 

Annyira de annyira finom, a top kedvencem a salsa lett - tökéletes a harmónia a finoman pikáns és az összetevők textúrája között! Csak ajánlani tudom, rajongó lettem!
Emese
 
Az oldal tetejére