Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GYIK

Mi az a tunki? 

Hazánkban egyedülálló módon valóban MINDENMENTES vegán termékekről van szó, és ami igazán fontos, hogy semmit sem helyettesítünk más, káros összetevővel. A tunkik eredeti funkciója a megalkotásuknál a szendvicskrém és mártogatós volt de hamar rájöttünk, hogy főzőszósznak is nagyon jók. Igazi ízrobbanást rejt minden üveg, ami magában, zöldségekkel, tortillával fogyasztva vagy a főzés alapanyagagaként is isteni. Ráadásul több diétába is beilleszthető alternatívát kínál. Az oldalon még több információt találsz rólunk, a tunkikról, manufaktúráról és a társadalmi szerepvállalásunkról. 

Hol tudom személyesen megvásárolni a tunkikat? 

Ennek listáját a tunki lelőhelyek menü pontban találod. Budapesten és vidéken is elérhetőek a tunkik, illetve a Szegletben, a központi manufaktúrában is be tudod őket szerezni. Cím: 1116 Budapest Fehérvári út 205.

Hogyan lehetek tunki viszonteladó? 

Örömmel dolgozunk együtt olyan boltokkal, akik hasonló minőséget képviselnek mint mi. Ha felketették a tunkik az érdeklődésedet is szívesen látnád online vagy offline boltocskádban vedd fel velünk a kapcsolatot alábbi elérhetőségek egyikén: vegantunkitunki@gmail.com, +3630 382 4424

Tudok nagy mennyiségben rendezvényre is rendelni? 

Igen! Szívesen vállalunk rendezvényeken catering szolgáltatást, megnyitókat, céges és magán eseményeket egyaránt. Erről bővebben itt olvashatsz. Érdeklődni pedig telefonon vagy üzenetem tudsz. 

 

Szép napot!

 

Az oldal tetejére