Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tunki hírek

Vegán bagel tunkival a Daisuke kávézókban!

2024. 04. 26. 09:25:31
A Baba Ganoush tunki mostantól egy budapesti kávézó kínálatának része lesz, pontosabban három kávézójában: a Daisuke Kolosy-ban, a Daisuke Corvin-ban, és a Daisuke Krisztina Plaza-ban! 

Ez óriási lépés számunkra és a Baba Ganoush számára is, hiszen éppenhogy csak piacra került máris nagy érdeklődés veszi körül. Alig várom, hogy ti is megkóstoljátok ezt a különleges fogást! A padlizsánkrémet széles körben szeretik, így a mindenevők visszajelzését is nagyon várjuk! 

 

Bemutatjuk az új tunkit, a Baba Ganoush-t! 

2024. 04. 26. 09:15:47

Kóstolj bele a Közel-Kelet ízébe!

A Baba Ganoush nem csak nevében, és csomagolásában egy tradicionális közel-keleti padlizsánkrém, de minden összetevője azért került bele, hogy a térségre jellemző ízvilágot elvigye a konyhádba, a kerti sütögetésre, vagy éppen egy baráti tunkipartira. 

A Baba Ganoush nemcsak ízletes, de rendkívül sokoldalú is. Egy finom falat pitával vagy friss zöldségekkel a tökéletes nasizást jelenti, de kiváló választás szendvicsek, saláták vagy falafel mellé is!

Áremelés 2024

2024. 04. 22. 21:56:05
Szeretnénk veletek megosztani egy fontos változást, amit a tunkik árainál vezetünk be. Az elmúlt két évben büszkén tartottuk az árainkat változatlanul, hogy továbbra is megfizethetővé tegyük termékeinket számotokra.

Hungaricool győztesek vagyunk!

2023. 07. 26. 10:20:58
Nagy örömmel osztjuk meg Veletek a hírt, hogy 2022 év végén elindultunk egy igazán rangos pályázaton, és bekerültünk a győztesek közé! 
Az oldal tetejére