Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hungaricool győztesek vagyunk!

Hungaricool győztesek vagyunk!
Nagy örömmel osztjuk meg Veletek a hírt, hogy 2022 év végén elindultunk egy igazán rangos pályázaton, és bekerültünk a győztesek közé! 

2022. év végén beküldtük pályázatunkat a SPAR és K&H által szervezett Hungaricool termékversenyen, és a tunkik a 10 győztes közé kerültek! Ez azt jelenti, hogy 2023 tavaszától négyféle tulkit találtok az INTERSPAR üzletek kiemelt Hungaricool polcain: 

- a Sültpaprikás édesburgonyakrémet,

- a Salsa szószt, 

- A mexikóit, és

- Az indiai tunkit!

Az elismerés azért is különösen nagy érték számunkra, mert a Hungaricool zsűrije rekordmennyiségű, több, mint 300 termék közül választotta ki a legjobb 10 terméket! Nem titok, hogy a SPAR szigorú feltételeket támaszt az üzleteikben forgalmazott termékekkel szemben. Nem elég az, ha valami finom, a győzteseknek folyamatosan meg kell felelniük a minőségi elvárásoknak is.

Azt gondoljuk, hogy ez nem csak a Tunki életében rendkívüli hír, hanem nagyon fontos lépés egy magyar kisvállalkozás, és azon belül egy Vegán vállalkozás számára is! Azt jelzi, hogy a nagyvállalatok felismerték, hogy mennyire növekszik az igény a vegán termékek iránt! A növekvő kereslet pedig azt jelenti, hogy a Vegán termékek előállítására és forgalmazására specializálódott vállalkozások is növekednek. Ez pedig hozzájárul a vegán életmód elfogadottságának és elterjedésének növekedéséhez. 

Ha olvassátok a bejegyzéseinket, tudjátok, hogy azért dolgozunk, hogy a lehető legtöbb jót tegyük az állatokkal. Ezt pedig úgy tudjuk elérni, ha a tunkikat a lehető legtöbb emberhez juttatjuk el! Büszkén mondhatjuk, hogy ezzel a győzelemmel szintet léptünk, és készen állunk még többet tenni értük, visszaadni abból, amit ezáltal kaptunk! 

 

Az oldal tetejére