Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Áremelés 2024

Áremelés 2024
Szeretnénk veletek megosztani egy fontos változást, amit a tunkik árainál vezetünk be. Az elmúlt két évben büszkén tartottuk az árainkat változatlanul, hogy továbbra is megfizethetővé tegyük termékeinket számotokra.

Azonban sajnos nem zárhatjuk ki magunkat a változások elől. Ahogyan azt ti is tudjátok, az élelmiszer alapanyagok árai az inflációval együtt emelkedtek, így a tunkik alapanyagainak az árai is – melyet már nem tudunk mi magunk tompítani. Annak érdekében, hogy továbbra is minőségi és fenntartható termékeket kínálhassunk nektek, úgy döntöttünk, hogy 10%-kal emeljük az árakat.

A webshopunkban az új ár egységesen 1750 Ft/tunki. 

Fontos hangsúlyozni, hogy sosem volt megoldás számunkra, hogy az alapanyagok minőségén változtassunk! Ezt a kompromisszumot nem akarjuk megkötni. Továbbra is ugyanolyan elkötelezettek vagyunk a kiváló minőségű és egészséges termékek előállítása mellett, amelyekkel már megszoktatok tőlünk.

Reméljük, hogy megértitek döntésünket. Köszönjük a támogatásotokat. 

Készítettünk egy 10% kedvezményes kuponkódot, amit a webshopunkban tudtok beváltani május 1-ig. Azaz, az áremelés előtti áron lehet hozzájutni a tunkikhoz, ha május 1-ig leadjátok a rendelést! A kuponkód: tunki10

Szeretettel,
A Tunki Csapat

Az oldal tetejére