Leírás
Konyhakész fasírtkeverék, mely percek alatt elkészíthető, kiváló növényi alternatívája a hagyományos fasírtnak.
Felhasználási terület: gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes, élesztőmentes, kukoricaliszt-, és keményítőmentes, burgonyamentes, rizsmentes, vegán, élelmi rostban gazdag növényi fasírtok készítéséhez.
Elkészítési javaslat: 100 g keverékhez keverjünk 4 g Eden Premium Himalája sót és 120 g langyos vizet, majd hagyjuk állni 10 percig. Addig melegítsük elő az olajat (Eden Premium kókuszolaj) a sütéshez 6-7-es fokozaton, vagy közepes lángon. Nedves kézzel formázzunk 12 db golyót és süssük készre 4-5 perc alatt. Papírtörlővel itassuk le a felesleges zsiradékot.
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Gluténmentes üzemben készült.
Habár mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, ennek ellenére is előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek folyamatosan változnak, ennek okán változhatnak a tápértékek, összetevők is. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Annak ellenére, hogy weboldalunkon folyamatosan frissítésre kerülnek az adatok, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Paraméterek
Nettó tömeg | 500g |
Összetevők | gluténmentes lisztkeverék (kölesliszt [köles:Lengyelország], csicseriborsóliszt, quinoaliszt, teff liszt), rostkeverék (bambuszrost liszt, útifű maghéj liszt), római kömény, gluténmentes sörélesztő pehely, fokhagyma, petrezselyem, vöröshagyma, fűszerpaprika, majoranna, koriander |
Átlagos tápérték 100 g termékben | Energia 1403 kJ/336 kcal, Zsír:3,6 g, -Amelyből telített zsírsavak 0,5 g, Szénhidrát 57,2 g, -Amelyből cukrok 2,5 g, Rost 13,3 g, Fehérje 11,7 g, Só 0,03 g |
Tárolás | Száraz, hűvös helyen. |
Allergén információ | A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült. |
Forgalmazza | Naturtrade Hungary Kft. |
Származási hely | Magyarország |